Kussens

 

Daar waar we ons vroeger beperkten tot het plaatsen van eenvoudige tuinbanken in onze tuinen, met harde zitting, is thans de behoefte aan een comfortabeler zit veel groter. We verblijven er langer, ontvangen er ons bezoek en eten er of lezen een boek.

De vraag naar comfortabele kussens is dus niet zo verwonderlijk. De ontwikkeling van typische tuinkussens doorliep een flink traject, voordat men kon beschikken over de huidige uitvoering en kwaliteit. Thans kan gesteld worden dat door de ontwikkeling van de juiste materialen voor buitenkussens, een maximum aan zitcomfort kan worden genoten.

Schuimsoorten hebben voldoende weerstand gekregen om ondersteuning te blijven leveren en de hoesmaterialen  zijn zonder uitzondering schimmel en rotbestendig. De materialen zijn bovendien kleurecht en bijzonder slijtvast.

lounge

Een groot pallet aan kleuren staan ons thans ter beschikking, die in voorraad of in korte tijd leverbaar zijn.

De zogenaamte ‘plofkussens’ vormen een welkome aanvulling op het standaardassortiment. Deze zijn aanzienlijk dikker dan de strakke kussens en passen zich nog beter aan aan de vormen van het lichaam.

Alle hoeskwaliteiten zijn voorzien van een ritssluiting, zodat de vulling gemakkelijk kan worden uitgenomen, teneinde de hoezen te kunnen wassen.

De hoezen zijn waterafstotend, een lichte regenbui kan worden weerstaan zonder dat de kussens al te nat worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>