Steigerhouten tuinmeubelen

Steigerhouten tuinmeubelen

 

Natuurlijk mag u er vanuitgaan dat onze tuinmeubelen er gedegen uitzien. Dat ze comfort bieden en goed zijn gedimensioneerd en geconstrueerd. Zoals u ook mag verwachten dat ons assortiment u voldoende keuze zal bieden en dat wij zonder problemen kunnen inspelen op uw bijzondere wensen ten aanzien van de uitvoering. En is het niet normaal vandaag de dag dat wij aantrekkelijke prijzen hanteren en de meubelen gratis bij u afleveren? (eigen vervoer!)

Toch zullen er ook andere aspecten zijn, die bij u een doorslaggevende rol spelen om juist te kiezen voor gebruikt steigerhout.

Eén ervan is vast het gegeven dat wij prachtige planken selecteren, die al een leven achter de rug hebben en die daarvan de sporen met zich meedragen. Die kruiwagens vol en bouwvakkers hebben getorst, die in de weer waren met stenen en specie en met hun profielen en gereedschap. De planken zijn nog lang niet versleten en met hun markante uiterlijk, ook nadat ze geschuurd zijn, vertellen ze hun verhaal en verlenen hun charme aan het meubel waarin ze zijn verwerkt.

En zo slaan ze opnieuw een brug van uw woning naar de natuur, zoals ze op uw terras of in de tuin staan opgesteld.

De natuur, waar ze ook uit zijn voortgekomen, uit de plantages vol met Lariksbomen die overal in Europa zijn aangelegd.

Het harsrijke hout is het op een na sterkste naaldhout en heeft een natuurlijke weerstand tegen snelle houtrot.

Vroeger werden er zelfs boten uit gebouwd.

steig

Of de delen nu verwerkt worden in een bartafel of kruk, een tuintafel of een lounge set, de brede, stevige planken verlenen aan het product altijd een magnifieke uitstraling. Niet zelden ook dragen daar de onderliggende contrasten tussen de planken hun steentje toe bij.

Zo stelen onze steigerhouten meubelen de show, zonder daarbij te overheersen en volbrengen opnieuw een taak in hun lange leven. Steigerhout is erg gewild, dat blijkt wel uit het gegeven dat een gebruikte steigerplank duurder is dan een nieuwe! Toch beschikken wij over het beste materiaal, dat zorgvuldig wordt geselecteerd en gereinigd, voordat het wordt geschuurd en gezaagd.

Wij zijn producenten die onze producten rechtstreeks verkopen aan u; de gebruiker. Daardoor verloopt de communicatie prima en kunnen wij voordelig leveren. Onze prijs/kwaliteitsverhouding is danook uitstekend te noemen.

Net zoals de hoge service-graad die wij hanteren en de kritische kwaliteitscontroles.

Als u wilt zien hoe wij werken en hoe onze producten eruit zien, dan nodigen wij u van harte uit in Roosendaal, waar wij een showroom hebben ingericht. Een ding is zeker; u krijgt van ons de volle aandacht!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>